Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PlanToys Räddningsbåt i trä

PlanToys - ekologiska leksaker i trä

Leksakerna från PlanToys tillverkas av gummiträ som torkats utan kemikalier och leksakerna målas med vattenbaserade färger som är fria från tungmetaller. Leksakerna är utformade för att inspirera barnets fantasti och för att främja både den fysiska och den pedagogiska utvecklingen på ett roligt och kreativt sätt. PlanToys sprider sitt budskap om ekologisk och hållbar lek med sina kvalitetsleksaker som håller i generationer. 

Vårt lågpris: 198:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
07206-70
   

Patrullera kusten och rädda människor som är i fara på havet, med den här räddningsbåten i bärkraftigt trä från PlanToys. Släpp lö fantasin med denna unika träbåt som tål vatten.

Prefekt sällskap till kvällsbadet.

Detaljer:

  • Material: Trä
  • Rek ålder: från 12 månader

Miljövänliga leksaker från PlanToys är producerade av 100% bärkraftigt gummiträ. De stimulerar barnets psykiska, fysiska och sociala utveckling genom rolig och utmanande lek från födseln till gemensam lek i familjen för både barn och vuxna - inomhus som utomhus. Barnet kommer älska PlanToys stora urval av miljövänliga leksaker för alla åldersgrupper.

Mer information
Modell5668
EAN8854740056689
VarumärkePlanToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.