Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PlanToys plocklåda i trä - uggla med 4 olika former

PlanToys - ekologiska leksaker i trä

Leksakerna från PlanToys tillverkas av gummiträ som torkats utan kemikalier och leksakerna målas med vattenbaserade färger som är fria från tungmetaller. Leksakerna är utformade för att inspirera barnets fantasti och för att främja både den fysiska och den pedagogiska utvecklingen på ett roligt och kreativt sätt. PlanToys sprider sitt budskap om ekologisk och hållbar lek med sina kvalitetsleksaker som håller i generationer. 

Vårt lågpris: 276:-
I lager
SKU
07206-72
   

Den här ugglan från PlanToys har fyra hål som är skurna i olika former, där de färgglada klossarna ska stoppas in. De faller ut på baksidan av ugglan och kan enkelt plockas upp igen för repetition. Denna leksak stimulerar barnets kunskap till att känna igen färger och former, och är ett fint verktyg för öga-handkoordination.

Innehåll:

  • Plocklåda
  • 4 former

Detaljer:

  • Mått: 19,2 x 17,6 x 10,3 cm (BxHxD)
  • Rek.ålder: från 12 månader

Miljövänlig leksak från PlanToys tillverkad i 100% hållbart gummiträ. Stimulerar barnets mentala, fysiska och sociala utveckling genom rolig lek och utmaning från födseln, till gemensam lek i familjen för både barn och vuxna, inomhus och utomhus. Barnet kommer att älska PlanToys stora utbud av leksaker för alla åldrar.

Mer information
Modell5132
EAN8854740051325
VarumärkePlanToys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.