Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

PAW Patrol Movie Deluxe Vehicle - Rubble fordon och figur

-25%

Kampanjpris 154,50 Vårt lågpris: 206:-
25%
Du sparar: 51,50
I lager
SKU
07216-19
   

Rubble är redo för action med sin bulldozer inspirerad av Paw Patrol Movie, med grävskopa och 2 projektiler som kan avfyras från cementblandaren.

Ge dig ut med Rubble på större och mer utmanande räddningsuppdrag med hans PAW Patrol Movie deluxe vehicle. Rubbles smidiga arbetsmaskin har silver och metallfärger och autentiska filmdetaljer och grafik samt en spännande transformationsegenskap direkt från filmen. Rubble-figuren är klädd i sin signaturuniform och är redo att rädda dagen i Adventure City. När ett problem dyker upp kan du placera Rubble bakom ratten på fordonet och köra iväg.

Tryck på knappen på sidan av fordonet för att aktivera dess unika förvandling. Cementblandaren görs om till en kulkastare, och du laddar med en av de medföljande projektilerna. Tryck på avtryckaren, och se projektilen skjutas iväg.

Innehåll:

  • 1 Paw Patrol Movie fordon
  • 1 Rubble figur
  • 2 projektiler

Detaljer:

  • Mått: ca. 20 x 11 x 9 cm (LxHxB)
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Kan kombineras med PAW Patrol Movie City Tower utkikstorn 6061910

När deras största rival, Humdinger blir ordförande i Adventure City och skapar kaos, sätter Ryder och de andra modiga valparna iväg med hög fart för att möta utmaningen. Medan en valp måste ta hand om sitt förflutna i Adventure City, hittar de övriga från laget en ny vän som kan hjälpa dem, den smarta tax-hunden Liberty. Tillsammans måste Paw Patrol kämpa för att rädda invånarna i Adventure City.

Mer information
Modell6061908
EAN778988398814
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.