Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Basic vehicle Skye - figur och fordon

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 136:-
I lager
SKU
10206-3
   

Det här Paw Patrol basic fordon ser ut som räddningshunden Skyes helikopter från TV-serien och är full av autentiska detaljer och realistiska funktioner som barn kommer att njuta av. Helikoptern har rörliga hjul och snurrande propeller för uppdrag på land och i luften! Skye-figuren kan lekas med separat. Perfekt uppsättning för att återskapa favoritögonblicken från Paw Patrol.

När barnet leker kommer fantasin bli utmanad, och de kan återskapa scener från TV-serien PAW Patrol eller skapa sina egna historier om räddningsuppdrag fulla av vänskap, teamwork och tapperhet. Gå ihop med resten av teamet från PAW Patrol och hjälp till att rädda dagen i Adventure Bay.

Inga uppdrag är för stora, och inga valpar är för små!

Innehåll:

  • 1 x Skye
  • 1 x fordon

Detaljer:

  • Mått på kartongen: 19,4 x 20,7 x 9,6 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: Från 3 år

Mer information
Modell6061800
EAN778988406175
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.