Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Basic vehicle Zuma - figur och fordon

-25%

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

25%
Kampanjpris 117:- Vårt lågpris: 156:- Du sparar: 39,-
I lager
SKU
10206-4
   

Detta Paw Patrol fordon är utformat för att se ut som Zumas båt från TV-serien och är full av autentiska detaljer och funktioner som barnen kommer att njuta av. Fordonet har hjul som rullar och roterande fläktar. Zuma kan lekas med separat och kommer klädd precis som i serien. Perfekt lekset när man vill återskapa favoritögonblicken från Paw Patrol.

När barnet leker kommer fantasin bli utmanad, och de kan återskapa scener från TV-serien PAW Patrol eller skapa sina egna historier om räddningsuppdrag fulla av vänskap, teamwork och tapperhet. Gå ihop med resten av teamet från PAW Patrol och hjälp till att rädda dagen i Adventure Bay.

Inga uppdrag är för stora, och inga valpar är för små!

Innehåll:

  • 1 x Zuma
  • 1 x fordon

Detaljer:

  • Mått på kartongen: 19,4 x 20,7 x 9,6 cm (HxBxD)
  • Rek ålder: Från 3 år

Mer information
Modell6061803
EAN778988406038
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.