Paw Patrol Movie 2 Marine Headquarter Hangarskepp med polisbil och figuren Chase - ljud och ljus

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 1 397:-
I lager
SKU
07233-19
   

Denna unika förvandlande leksak från PAW Patrol är perfekt för spännande räddningsuppdrag på öppet hav och kommer med en PAW Patrol The Mighty Movie Chase actionfigur och hans polisbil! Hangarfartyget kan förvandlas från 66 cm långt och 35 cm brett, upp till 94 cm långt och 43 cm brett när den byter till räddningsläge! Barnet kan trycka på toppen av högkvarterets kommandocentral för att starta en fantastisk förvandling som höjer kommandocentralen uppåt och delar upp däcket i 2 separata fordonsavfyrningsplattor. Mellan dessa avslöjas en meteorkärna som tänds och aktiverar ljud när man trycker på den. Det finns ytterligare fyra utrymmen för lek och förvaring för leksaksbilar, tillbehör och actionfigurer (säljs separat)!

När det är dags för ett räddningsuppdrag är det bara att placera Chase och hans bil avfyrningsplattan och trycka på startknappen för att se fordonet susa iväg! Hangarskeppet har även två kanoner som kan skjuta iväg pilar för att hålla fienden eller hinder borta.

Med PAW Patrol-leksaker kan barn utforska sin fantasi och utveckla sin motorik genom låtsaslek när de återupplever sina favoritscener från filmen! 

Innehåller:

  • Paw Patrol Movie 2 Hangarskepp
  • Figuren Chase
  • Polisbil

Detaljer: 

  • Batteribehov: 3xAAA-batterier (ingår ej)
  • Mått hopfälld: 35,56 x 67,31 x 20,96 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6067496
EAN778988486245
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.