Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation sminkbord med tillbehör - docka ingår ej

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 484:-
I lager
SKU
04206-64
   

Gör din docka redo att skina när hon övar sig inför sitt livs största roll. Placera din begåvade skådespelare, ballerina eller artist på pallen framför spegeln och piffa till henne lite extra. Din docka kan vara precis vad hon vill!

Använd leksakssmink som läppstift, borste, nagellack och andra tillbehör för att få henne att skina i rampljuset. Sminktillbehören passar i lådorna så att du kan hålla ordning på sakerna.

Innehåll:

  • Sminkbord med spegel
  • Pall 
  • Låtsassmink och andra tillbehör

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AAA batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
  • Passar dockor på 46 cm

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
ModellBD35116Z
EAN062243406872
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.