Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Fortnite Pump SG - Pump Action Mega Blasting - blaster med 4 Nerf Mega darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 378:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02227-23
   

Nerf Fortnite Mega Pump SG blaster har ett utseende inspirerat av utrustningen som används i det populära tv-spelet Fortnite. Blastern kommer med 4 Nerf Mega-pilar och är lätt att använda. Skjut en stor Nerf Mega-skumpil genom att öppna sidodörren på leksaksvapnet, placera en pil inuti innan du pumpar och trycker på avtryckaren. Se pilarna flyga genom luften! Ladda om och avfyra ytterligare ett skott för att besegra dina motståndare.

Innehåller:

  • Nerf Fortnite Pump SG blaster
  • 4 Nerf Mega pilar

Detaljer:

  • Mått: ca. 77 x 27 x 6 cm
  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF0318
EAN05010993843442
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.