Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Nerf Elite Goggles - Skyddsglasögon

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 137:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-15

Bli redo för nya uppdrag med Nerf Elite Goggle! Skyddsglasögonen har en behaglig skumgummikant för extra god komfort. De har också justerbara remmar som säkrar att de sitter ordentligt på. I Nerf-striden är det viktigt att skydda sig, speciellt i ansiktet. Därför är dessa skyddsglasögon geniala att använda för en säker och rolig lek utan skador.

Innehåll:

  • Nerf Elite Skyddsglasögon

Detaljer:

  • Justerbart band
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell50-00744
EAN0681326115588
VarumärkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.