Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Nerf Elite 2.0 Echo CS 10 - 4-i-1 blaster med 24 darts - skjuter upp till 27 meter

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 583:-
I lager
SKU
05206-154
   

Utöka din Nerf blaster-kollektion med Nerf Elite 2.0 Echo CS-10 blasteren. Den är mycket mångsidig, med så många som fyra olika varianter i en. Både kolven och pipan är avtagbar, och vapnet kan därmed anpassas efter behov och önskemål. Med plats för 10 dart i magasinet kan du välja att skjuta en dart i taget eller att skjuta flera på samma gång. Med 24 dart inkluderat har du tillräckligt med darts för att ladda om när magasinet töms.

Med Nerf Elite 2.0 Echo CS 10 kan du träffa dina motståndare upp till 27 meter bort, och med pumpfunktionen kan du skjuta 10 pilar i en blick utan problem. Blastermagasinet kan tas bort för enkel laddning. Echo CS 10 blaster kommer med 4 taktiska skenor och anslutningspunkter, så att du kan anpassa vapnet som du vill.

  • 4-i-1 blaster med 24 darts – bygg själv den blaster du vill ha
  • Pumpfunktion för snabb avfyrning
  • Kan skjuta upp till 27 meter
  • Med avtagbart magasin med plats för 10 dart
  • Med flera taktiska rails och fästpunkt

Innehåll:

  • Nerf Elite 2.0 blaster CS 10

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

OBS! Skyddsglasögon rekommenderas (säljs separat).

Mer information
ModellE9533
EAN5010993729173
VarumärkeNerf
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.