Micki Senses Lära-gå-vagn från 6 månader

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 546:-
I lager
SKU
07195-121
   

Denna klassiska lär-gå-gåvagn i trä från Micki Senses har en grå kanindesign med gröna detaljer och kommer med ett justerbart handtag så att den även kan användas som leksaksvagn.

Lära-gå-vagnen ger ett stabilt och säkert stöd när barnet tar sina första steg. Vagnen ser ut som en söt kanin, med mjuka öron och ett snällt ansikte framtill. De roliga färgerna och kombinationen av olika naturmaterial ger ett mjukt intryck och gör att barnen kan använda mer av sina sinnen i leken.

Hur låter det när man tappar en kloss i den hårda trävagnen? Och hur känns det att röra vid kaninens mjuka tygöron? Lära-gå-vagnen har ett justerbart handtag och hjul i PVC-fri plast som går att bromsa. När barnet har lärt sig att gå är det bara att justera handtaget så har du en rolig leksaksvagn i flera år. Kanske behöver klossarna transporteras någonstans, eller så vill nallen kanske gå en promenad?

Innehåller:

  • Micki Senses - lära gå vagn

Detaljer:

  • Mått: B45 x L35 x H48 cm
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
Modell102177
EAN7315621021772
VarumärkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.