Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bkids musikinstrument - keyboard med 10 instrument i 1

-35%

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

35%
Kampanjpris 394:- 606:- Du sparar: 212,-
I lager
SKU
08182-86
   

Denna keyboard från Bkids har 10 olika instrumentljud och barnen kan utforska musik och olika ljud på ett spännande och roligt sätt. Spela upp till konsert! Med den här musikspelaren kan du spela upp ljudet från så många som 10 olika instrument och spela olika melodier när du bläddrar igenom boken. Musikstationen kan enkelt tas loss från stativet, och har stora knappar som passar för små barnhänder.

Interaktiva leksaker är roliga för barn. Denna musikleksak från Bkids ger många timmars rolig lek, och hjälper till att utveckla barnets kognitiva färdigheter.

Innehåller:

  • Bids Keyboard

Detaljer:

  • Rek ålder: från 12 månader
  • Batteribehov: 2 x AA (ingår ej)
Mer information
Modell003398
EAN3021105033981
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.