Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Micki Senses Bultbräda - från 12 mån

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
07195-122
   
Mickis bultbräda i trä med rosa detaljer i mjukt linne och PVC-fri plast! Bultbrädan är en klassisk träleksak som både är rolig och tränar barnets koordination och motorik. Här i form av en söt, liten gris!
De lekfulla färgerna och mixen av olika material ger ett mjukt intryck och låter barnet använda fler av sina sinnen i leken. Hur känns grisens mjuka knorr när du tar på den? Och hur låter det när du hamrar ner spikarna? Bultbrädans ben är av mjuk plast vilket dämpar ljudnivån, gör att den står stabilt och inte lämnar märken på underlaget när barnet bankar. Även hammarens huvud är av mjuk plast för att dämpa ljudet och undvika märken.

Detaljer:

  • All plast är ftalat- och PVC-fri.
  • Mått: L23 x B10 x H10 cm 
  • Rek.ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell102178
EAN7315621021789
VarumärkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.