Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micki Senses byggklossar i trä med bokstäver och tal - 36 delar

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 186:-
I lager
SKU
07195-125
   

Öva på att bygga de första orden med pedagogiska, lekfulla bokstavsklossar från Micki! Träklossarna har bokstäver och siffror på alla sidor och kommer i härliga färger och mönster. Dessa klossar innehåller alla bokstäver från de nordiska alfabeten! För de allra minsta fungerar de bra som fina byggklossar och en lekfull introduktion till bokstäver och siffror.

Innehåll:

  • 36 Micki Senses träklossar

Detaljer:

  • Varje kloss mäter: L3,6 x B3,6 x H3,6 cm 
  • Förp.mått: L9,4 x B18,4 x H21,5 cm
  • Rek.ålder. från 12 mån.
Mer information
Modell102183
EAN7315621021833
VarumärkeMicki
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.