Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Utklädningskläder 120-130 cm

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Serier
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse

20 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

Här hittar du ett stort urval av maskeraddräkter för barn storlek 120-130 cm. Detta motsvarar åldersgruppen 7-8 år. Kostymerna är perfekta för maskerader, kostymfester, Halloween eller när du vill klä ut dig. Vi har prinsessklänningar, piratdräkter, djurkostymer, superhjältekostymer, häxdräkter och dräkter av kända karaktärer från TV och film, samt ett stort urval av annan utrustning för kostymer och karnevaler.

I den här kategorin hittar du ett stort urval av olika kostymer som passar till alla kostymalternativ som passar barn mellan 7-8 år, eventuellt för dig som använder en storlek mellan 122-134 cm. Oavsett om du letar efter en enkel overall med huva, en kappa att slänga över axlarna, en vacker klänning att dansa i, eller en söt kostym, cool kostym eller en lite läskigare kostym – här hittar du det mesta!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.