Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Make it Real 3C4G Holowave Stationary Set - skrivsaker och anteckningsbok i etui

Make it Real - en kreativ värld av pärlor, mode, smycken och smink

Make it Real introducerar barn till en kreativ värld där de får utlopp för och utvecklar sina färdigheter och finmotorik, utmanar sin fantasi, tränar öga-hand-koordination och ser hur deras fokus och uppmärksamhet gör att de kan skapa nya saker. Från Make it Real kommer en hel värld av gör-det-själv-hobbyset med pärlor, smink, mode, form och färg. Skapa vackra, färgglada armband, hitta din perfekta nagellacksfärg och matcha med läppglans och ögonmakeup, signera och skapa coola modekläder med tuffa mönster med mera. Hitta din stil och ditt intresse och utforska nya sätt att vara kreativ!

Make it Real har tagit på sig uppgiften att inspirera pojkar och flickor och erbjuder vackra, förtrollande produkter till tweens och tonåringar överallt. Varje produkt öppnar ett fönster till en verklig värld av design och kreativitet.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
11216-52
   

Detta kreativa set från Make it Real kommer med en trendig holografiskt designad anteckningsbok med ringpärm, färgpennor med gnistrande stjärnor, pennvässare, klistermärken, suddgummi och en snygg PVC-väska för enkel förvaring efter timmar av skoj.

Det finns inget bättre sätt för unga författare och konstnärer att utforska sin fantasi än en aktivitetssats med skrivutrustning och anteckningsbok. Oavsett om de gillar att skriva berättelser, dokumentera sin dag, spela spel eller rita, ger detta set det de behöver när de behöver sträcka på sina kreativa ben. Tack vare PVC-behållaren är det lätt att hålla ordning på utrustningen, och gör det enkelt att ta med den överallt, så att barn alltid har möjlighet att uttrycka sig när inspirationen kommer. Förutom att vara en rolig aktivitetsuppsättning hjälper uppsättningen barn att träna användbara färdigheter genom att skriva och rita.

Innehåller:

  • 1 anteckningsbok
  • 1 suddgummi
  • 1 pennvässare
  • 7 färgpennor
  • 1 ark klistermärken
  • Genomskinlig väska

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell12004
EAN638241120043
VarumärkeMake it Real
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.