Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Stationery anteckningsblock med penna och 10 LEGO-klossar

-33%

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Kampanjpris 175:- Vårt lågpris: 262:-
33%
Du sparar: 87:-
I lager
SKU
06202-218
   

Detta paket från LEGO Stationery passar perfekt när man vill skriva eller pyssla. I tillägg till anteckningsblocket och pennan ingår det även 10 klossar så att du kan bygga roliga figurer. Framsidan på anteckningsblocket är full av inspiration till framtida byggprojekt oc inuti kan du skriva och skissa precis vad som helst. 192 linjerade ark, storlek A5.

Innehåll:

  • Anteckingsblock
  • Gelpenna
  • 10 LEGO-klossar

Detaljer:

  • Mått anteckningsblock: 14,3 x 21,5 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell52283
EAN4895028522834
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.