Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage Wall hanger rack - LEGO Klädhängare - grå, svart och ljusgrå

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 144:-
I lager
SKU
03202-108
   

LEGO Storage Wall Hanger Rack är en färgglad klädhängare som passar perfekt i barnrummet eller i hallen. Detta är en praktisk, men rolig inredningsdetalj. De tre krokarna är formade precis som riktga LEGO-knoppar, men mycket större!

Innehåll:

  • LEGO Storage Wall hanger rack - svart, grå och ljusgrå

Detaljer:

  • Mått: 33,4 x 6,5 x 4,5 cm
  • Material: ABS
  • Fri från PVC
Mer information
Modell41110003
EAN5711938033569
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.