Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage Brick Drawer 8 - stor förvaringskloss med 2 lådor - 50 x 25 cm - aqua

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 398:-
I lager
SKU
03202-85
   

Få det snyggt och prydligt på rummet med denna stora och turkosa LEGO Storage Brick Drawer 8 förvaringslåda som mäter 50 x 25 cm. Den blågröna förvaringslådan har 2 lådor med gott om plats för leksaker, LEGO-klossar, kontorsmaterial och mycket mer. Alternativt kan den användas vid skötbordet till förvaring av förvara blöjor, haklappar, krämer och andra småsaker.

Den lättillgängliga förvaringslösningen har 8 stora knoppar som gör det enkelt att bygga ihop den med andra lådor från samma LEGO Storage-serie. På så sätt kan du anpassa förvaringen till vilket rum eller kontor som helst, samt blanda olika färger och lådor från LEGO Storage-serien precis hur du vill.

  • Slitstark LEGO-kloss för förvaring
  • Levereras med 2 utdragbara lådor
  • Kan staplas med andra LEGO Storage Drawer lådor

Innehåller:

  • 1 LEGO Storage Brick Drawer 8 förvaringskloss med två lådor

Detaljer:

  • Mål: 50 x 25 x 17 (LxBxH)
  • Färg: Aqua
  • Material: plast-polypen (PP)
  • BPA- och ftalat-fri CE-märkt

OBS: Det finns flera LEGO Storage-serier i olika storlekar som inte alltid kan staplas på varandra. Små LEGO klossar ingår ej.

Mer information
Modell40061742
EAN5711938029906
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.