Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO Förvaring 8 - Medium Stone Grey

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 350:-
I lager
SKU
05182-12
   

LEGO Storage 8 är en rolig förvaringslåda som passar perfekt till barnrummet, hobbyrummet eller på kontoret. Klossen kan placeras på ett bord, i en hylla eller där den passar för dig. Den är perfekt att förvara t.ex. LEGO-klossar i. Lådorna kan dras ut helt och sättas ner på golvet när barnet ska leka med innehållet. Förvaringsklossen kan kombineras med övriga lådor och klossar från LEGO Storage Brick System - perfekt om du vill bygga en hel byrå.

  • Slitstark stor LEGO-kloss som kan kombineras med andra delar från LEGO Storage Brick System.
  • 2 lådor som kan dras ut helt.

Detaljer:

  • Storlek: 17 x 50 x 25 cm (HxBxD)
  • Volym: 12 liter
  • Material: Polypropylen (PP)
  • BPA och Ftalatfri
  • CE-märkt
Mer information
Modell4006
EAN5711938029586
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.