Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago Lloyd LED ficklampa - 13 cm

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 246:-
I lager
SKU
06202-224
   

Ficklampan passar perfekt att ge i gåva till ett äkta LEGO Ninjago-fans. Den häftiga ficklampan kommer med två led-ljus - ett i vardera ben. Lloyd kan både sitta och stå, eller så kan man bära med sig ficklampan.

Innehåll:

  • LEGO Ninjago Lloyd LED ficklampa

Detaljer:

  • Mått, höjd: ca 13 cm .
  • Batteribehov: 1 x AA (ingår ej).
  • Rek.ålder: från 5 år.
Mer information
Modell4004416-LGL-TO35
EAN4895028524913
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.