Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ideas 21334 Jazzkvartett

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 995:-
I lager
SKU
09227-5
   

Känn rytmen och komponera ett jazzmästerverk. Skapa din egen LEGO® Ideas Jazzkvartett (21334) med klossbyggda figurer av en pianist, en basist, en trumpetare och en trummis i dynamiska poser, plus mycket detaljrika, byggbara modeller av deras instrument – en flygel, en kontrabas, en trumpet och ett trumset.

Dela glädjen

Den här samlarmodellen blir en cool present till dig själv och en perfekt gåva till andra jazzälskare och musikfantaster i ditt liv. Musikerna och instrumenten har separata bygginstruktioner så att du kan dela den roliga och kreativa upplevelsen med familj, vänner eller bandmedlemmar. När alla byggen är klara kan kvartetten sättas ihop precis som du vill på scenen.

Ge näring åt din passion

Välkommen till LEGO set för vuxna, ett kurerat urval av snygga modeller i hög kvalitet som är värda din fritid. Här finns ett byggset för alla, oavsett intresse.

 • Bygg din egen jazzkvartett (21334) och känn musiken – Återskapa atmosfären från en intim jazzkonsert med denna LEGO® Ideas uppvisningsmodell av en kvartett i full gång på scenen.
 • En pianist, en basist, en trumpetare och en trummis – Bygg LEGO® figurer av musikerna i dynamiska poser med detaljerade modeller av deras instrument och placera dem precis hur du vill.
 • Dela den kreativa upplevelsen – Setet har separata bygginstruktioner för varje musiker och instrument så att du kan bygga tillsammans med vänner, familj eller bandmedlemmar.
 • Rolig presentidé för vuxna – Ge detta LEGO® Ideas set med 1 606 delar till dig själv eller som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till någon som älskar musik, framför allt jazz.
 • Heminredning – Denna byggbara samlarmodell med jazztema är 20 cm hög, 43 cm bred och 16 cm djup och utformad för att visas upp i hemmet.
 • 5 illustrerade häften med exklusiva omslagsillustrationer – Med steg-för-steg-instruktioner för alla byggen. Ett häfte innehåller intervjuer med setets fandesigner och LEGO® designer.
 • Utvalt av LEGO® fansen – Denna byggmodell för vuxna är ett av många LEGO® Ideas set som skapats av en fandesigner, röstats fram av LEGO fans och tillverkats av LEGO Koncernen.
 • Hög kvalitet utan kompromisser – LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder för kvalitet för att säkerställa att de kan sättas ihop lika lätt och säkert varje gång.
 • Testad säkerhet – LEGO® delar testas och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1606
 • Ålder: från 18 år
Mer information
Modell21334
EAN5702017239477
VarumärkeLEGO
Lego 21334 jazzkvartet med separate instruksjoner Lego 21334 jazzkvartet med separate instruksjoner

Dela byggglädjen

Uppdelade instruktioner låter dig bygga med andra.

Lego Ideas 21334 Jazzmusikanter med masse personlighet Lego Ideas 21334 Jazzmusikanter med masse personlighet

Känn musiken

Varje musikerfigur är full av personlighet.

Lego Ideas byggesett 21334 - fra byggeprosjekt til utstilling Lego Ideas byggesett 21334 - fra byggeprosjekt til utstilling

Cool mittpunkt

Detta bygg- och visningspaket kommer att piffa upp vilket rum som helst.

LEGO® Ideas Jazz Quartet LEGO® Ideas Jazz Quartet
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.