Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ideas 21329 Fender Stratocaster - Gitarrbyggset

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 130:-
I lager
SKU
12212-7
   

Återskapa en legendarisk gitarr med denna detaljrika LEGO® Ideas bygg- och uppvisningsmodell (21329) av 70-talets Fender® Stratocaster™ gitarr och en byggbar Fender 65 Princeton® Reverb förstärkare.

Skapa din egen klossbyggda Fender® Stratocaster™ gitarr och 65 Princeton® Reverb förstärkare från 70-talet med detta LEGO® Ideas set (21329). Minns alla legendariska musiker som har spelat en Stratocaster® medan du återskapar gitarrens ikoniska kurvor och lägger till autentiska detaljer som den rörliga svajarmen, tonratten och stämskruvarna. Den byggbara förstärkaren har avtagbara paneler så att du lätt kan se moderkortet, reverbtanken, högtalaren och andra detaljer inuti, plus gummikablar så du kan ansluta den till gitarren och fotpedalen.

Fantastisk uppvisningsmodell

Setet innehåller klossar för att bygga gitarren i antingen rött eller svart, plektrum i 4 färger och ett elegant ihopfällbart gitarrställ där du kan visa upp modellen när den är klar. Det finns även ett klistermärke med Fender-logon i LEGO klossar som du kan fästa på din riktiga gitarr eller förstärkare.

Cool samlarmodell

Byggsetet, som ingår i en samling LEGO set för vuxna, är en perfekt present till gitarrister, Fender-fans, musikälskare och hängivna LEGO byggare.

 • Återskapa en legendarisk gitarr med denna detaljrika LEGO® Ideas bygg- och uppvisningsmodell (21329) av 70-talets Fender® Stratocaster™ gitarr och en byggbar Fender 65 Princeton® Reverb förstärkare.
 • Gitarren har en rörlig svajarm, tonratt och stämskruvar, sex strängar, klistermärke med Fender®-logon och ett gitarrband i tygmaterial, plus klossar som gör att du kan bygga gitarren i rött eller svart.
 • Förstärkaren har avtagbara paneler så att du lätt kan se moderkortet, reverbtanken, högtalaren och andra detaljer inuti, logoklistermärken plus gummikablar för att ansluta gitarren och fotpedalen.
 • Med ett nedfällbart modellställ för gitarren, plektrum i 4 färger i modellskala, plus ett klistermärke med Fender®-logon byggd i LEGO® klossar som du kan fästa på din riktiga gitarr, förstärkare eller något annat.
 • Gitarren är 36 cm lång, 11 cm bred och 3 cm djup. Denna LEGO® uppvisningsmodell blir en cool present till gitarrister, musikälskare och fans av Fender® Stratocaster™ gitarren. • Rolig att bygga ensam eller med familj och vänner för att dela kärleken till denna ikoniska gitarr, musik och/eller LEGO® byggande.
 • Setet med 1 079 delar innehåller även en broschyr om historien bakom Fender® Stratocaster™ gitarren, setets fandesigner och LEGO® designer, plus steg-för-steg-instruktioner för ett glädjefyllt bygge.
 • Detta coola byggset skickades in av en fandesigner till tävlingen LEGO® Ideas ”Music to our Ears” och var ett av 9 toppbidrag som LEGO Ideas domarpanel valde ut att bli nästa LEGO Ideas set.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen. Så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® byggklossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje LEGO set uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1074
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell21329
EAN5702017071978
VarumärkeLEGO
Fender Stratocaster i LEGO med tremolo-arm Fender Stratocaster i LEGO med tremolo-arm

Tremolo-arm

Justera tremolo-armen precis som på den äkta gitarren.

Skru på stemmeskruene som om du forbereder det til å spille Skru på stemmeskruene som om du forbereder det til å spille

Stämskruvar

Skruva på stämskruvarna som om du förbereder dig inför nästa gig.

Autentisk LEGO-forsterker med detaljert interiør Autentisk LEGO-forsterker med detaljert interiør

Autentiska förstärkar-egenskaper

Ta bort panelen på förstärkaren för att se dess unika interiör.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.