Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator Expert 10298 Vespa 125

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 882:-
I lager
SKU
02222-57
   

Dyk in i ett fokuserat byggprojekt med massor av stil med modellsetet LEGO® Vespa 125 för vuxna. Setet har inspirerats av en klassisk Vespa Piaggio från 1960-talet i pastellblått – en mycket sällsynt LEGO färg som garanterat kommer att tilltala byggfantaster. För att fira Vespas 75-årsjubileum har LEGO designerna samarbetat nära med livsstilsvarumärket för att återskapa denna fantastiska modell i ett uppslukande bygge, speciellt för vuxna.

Vackra detaljer och autentiska funktioner

Den byggbara vespan har ett framhjul monterat på ena sidan, 2 sitsar, avtagbar motorkåpa med klossbyggd motor under, fungerande stöd, plus fungerande styrning, precis som originalet. Vespas logotyp, en klassisk italiensk registreringsskylt från 1960-talet, reservhjul, hjälm och en korg bak med tillbehör, bland annat en blombukett, fulländar modellen.

Välkommen till din zon

Bygg kreativitet. Bygg koncentration. Bygg din samling med drömfordon med exklusiva, autentiska modeller, speciellt utformade för vuxna.

 • Bygg din egen LEGO® Vespa 125 – Bygg en detaljerad uppvisningsmodell av en italiensk ikon med detta byggset (10298) för vuxna.
 • Inspirerad av originalet – Den byggbara vespan har ett framhjul på ena sidan, 2 sitsar, avtagbar kåpa med klossbyggd motor under, och fungerande styrning.
 • Extra detaljer – Vespas logotyp, en klassisk italiensk registreringsskylt i 60-talsstil, reservhjul, hjälm och en tillbehörskorg med en blombukett fulländar modellen.
 • Utformad för vespafans – För att hylla Vespas 75-årsjubileum har LEGO® designerna samarbetat med livsstilsvarumärket för att skapa en modell för alla som älskar italiensk kultur.
 • En ovanlig färg – Modellen är pastellblå, en av Vespas originalfärger och en extremt ovanlig LEGO® färg som skapats för att tilltala LEGO fans.
 • Fira La Dolce Vita – Modellen har ett fungerande stöd som gör att du kan visa upp din egen hyllning till Vespa i hemmet eller på kontoret.
 • Dimensioner – Denna samlar- och uppvisningsmodell är 22 cm hög, 35 cm bred och 12 cm djup.
 • Ett projekt för vuxna – Detta LEGO® set ingår i en samling byggset designade för vuxna byggfantaster och är en fantastisk presentidé till vespafans.
 • Material i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna vespamodell är säker och robust.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1106
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell10298
EAN5702017151861
VarumärkeLEGO
Lego Vespa 125 scooter med avtagbart deksel til motor Lego Vespa 125 scooter med avtagbart deksel til motor

Beundrande detaljer

Inkluderar en klossbyggd motor med avtagbart lock.

LEgo Scooter med tilbehør som hjelm, kurv og blomsterbukett LEgo Scooter med tilbehør som hjelm, kurv og blomsterbukett

Stiliga tillbehör

Extra detaljer medföljer så som hjälm, korg och blombukett.

Lego Creator vespa 125 med realistiske detaljer som fungerende styre Lego Creator vespa 125 med realistiske detaljer som fungerende styre

Fungerande styrning

Realistisk styrning ger modellen liv.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.