Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Princess Encanto 43202 Familjen Madrigals hus

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 425:-
I lager
SKU
11212-3
   

Fans av Disneys Encanto i alla åldrar kommer att älska det färgglada setet LEGO® Disney Princess Familjen Madrigals hus (43202), med ett trevåningshus, ett ark med klistermärken att dekorera huset med, tryckta bygginstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan barn zooma, rotera och visualisera modellen. Den guidade byggprocessen gör att även yngre byggare kan känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Lek hela dagen

Denna byggbara leksak inspirerar till oändlig lek, med färger, funktioner och detaljer som sätter fart på barns känsla för magi. Setet har massor av fantasifulla tillbehör, däribland ett dragspel, en grammofon och ett paraply, och kan lekas med som det är eller i kombination med andra LEGO Disney Princess set (säljs separat).

Ikoniska filmkaraktärer

LEGO Disney Princess setet innehåller 2 mikrodockor och 1 mikrodocka – Disneys Abuela, Mirabel och Antonio – plus en kapybara och LEGO fjärilsfigurer. Denna högkvalitativa leksak är en cool present till barn som vill skapa nya trender i lekparken.

 • Ge Disneyfans ett färgglatt och magiskt hus fullt av överraskningar med det speciella setet LEGO® ǀ Disney Familjen Madrigals hus (43202). Äventyret börjar så fort du öppnar lådan!
 • Upptäck vem som bor i huset! Setet med 587 delar har 3 våningar, en snurrande vindflöjel, en vändbar säng och vinkande fönsterluckor, ett unikt klistermärkesark, plus massor av tillbehör för oändliga berättelser.
 • Detta färgglada set i 3 våningar, med minidockor av Disneys Abuela och Mirabel, en mikrodocka av Antonio, plus Chispi och LEGO® fjärilsfigurer, är gjort för kreativa lekar.
 • Fans av Disneys Encanto från 6 år kommer att älska denna trendsäkra present. Huset har flera rum, olika funktioner från filmen, plus andra funktioner och tillbehör som inspirerar till lek.
 • Oändligt fantasifulla äventyr. Huset är 26 cm högt, 20 cm brett och 10 cm djupt, och är perfekt för längre lekstunder och som uppvisningsmodell.
 • Vill du ge barn en ännu häftigare byggupplevelse? Nu kan du det med digitala Instructions PLUS! Med intuitivt spökläge och verktyg för att zooma och rotera är det LEGO® byggande för den digitala tidsåldern!
 • Detta byggset från Disneys Encanto, med detaljerade mini- och mikrodockor och ett färgglatt husbygge, uppmuntrar till fria, kreativa lekar som främjar viktiga färdigheter.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 587
 • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell43202
EAN5702017100081
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.