Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Disney Princess 43196 Belle och Odjurets slott

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 815:-
I lager
SKU
05212-1
   

Magi och mystik väntar för alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret med det detaljerade setet LEGO® | Disney Belle och Odjurets slott (43196). Utöver slottet innehåller setet tryckta bildinstruktioner och digitala Instructions PLUS. Med appen LEGO Bygginstruktioner kan även yngre byggare känna sig som mästerbyggare ... grymt!

Underbara karaktärer sätter igång leken

Detta detaljerade set innehåller Disneys Odjuret (ta bort Odjurets huvud för att förvandla honom till prinsen) och 2 minidocksversioner av Belle, plus hästen Philippe, som Belle kan rida på, och 6 andra välkända LEGO figurer från Skönheten och Odjuret. Setet har flera roliga lekstartare som inspirerar barn att dyka ner i sin egen fantasivärld, full av magi och äventyr.

Spännande rollekar

Barn kan iscensätta sina Disney Princess-fantasier med detta byggbara lekset. Slottet kan användas separat eller med andra LEGO set för fler roliga sagoalternativ. Det är en perfekt trendig present eller unik gåva till ett ungt fan.

• Inspirera till magisk, kreativ lek med det fantastiska setet LEGO® | Disney Belle och Odjurets slott (43196), en perfekt present till barn och alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret.
• Skapa ett 2-våningsslott med snurrande dansgolv, roterande garderob, 3 minidockor (inklusive 2 versioner av Belle och ett Odjuret-huvud till prinsen), hästen Philippe och 6 andra LEGO® figurer.
• Detta coola LEGO® | Disney set är fullmatat med tillbehör, som ett rivet porträtt av prinsen och en förtrollad ros. Perfekt för att återskapa favoritfilmscener eller för fria rollekar.
• Alla som gillar Disneys Skönheten och Odjuret kommer att älska detta set. Slottet är fullt av kända och oväntade detaljer, vilket gör det till en spännande och unik byggleksak som present till pojkar och flickor från 6 år.
• Slottet är 27 cm högt och 32 cm brett, vilket gör detta set både vackert att titta på och perfekt för att uppmuntra till massor av kreativa rollekar.
• Tryckta bygginstruktioner är bra, men digitala Instructions PLUS är grymma! Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma in och visualisera modellerna när de bygger.
• Ge barn fantastiska karaktärer och scener att iscensätta med LEGO® | Disney seten. Denna roliga byggleksak erbjuder lekstartare som bidrar till att utveckla barns kreativitet och fantasi.
• LEGO® delar uppfyller höga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
• LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antal klossar: 505
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell43196
EAN5702016916447
VarumärkeLEGO
Danse på det roterende dansegulvet Danse på det roterende dansegulvet

Roterande dansgolv

Dansa med Disneys Belle and the Beast i The Ballroom.

Finn en god bok på biblioteket Finn en god bok på biblioteket

Skjutstege i biblioteket

Barn kan hitta en bra bok och spendera tid på att läsa.

Ri på hesten Philippe, eller få han til å dra vognen til slottet Ri på hesten Philippe, eller få han til å dra vognen til slottet

Häst att rida på eller till att dra vagnen

Rid på Philippe, eller få honom att dra vagnen till slottet.

Skap som lar deg velge mellom Belle i sin hverdagskjole eller ballkjole Skap som lar deg velge mellom Belle i sin hverdagskjole eller ballkjole

Förvandlingsskåp

Välj Disneys Belle i hennes vardagliga klänning eller balklänning.

Nyt godsaker fra kjøkkenet med Belle og Udyret Nyt godsaker fra kjøkkenet med Belle og Udyret

Bord fullt av godsaker

Gästerna kan njuta av läckra snacks från köket.

Forvandle Disney's Udyret til prinsen ved å bytte hoder Forvandle Disney's Udyret til prinsen ved å bytte hoder

Odjurets förvandling

Förvandla Disneys Odjur till Prinsen med ett snabbt huvudbyte.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.