Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Creator 31114 3-i-1 Supermotorcykel

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 208:-
I lager
SKU
12202-115
   

Inspirera barns passion för coola motorcyklar och kreativt byggande med det imponerande leksetet LEGO® Creator 3in1 Supermotorcykel (31114). Barn kommer att älska att iscensätta spännande racingaction med denna moderna leksaksmotorcykel, med rörligt styre, fungerande fjädring och stöd.

De bästa leksakerna för fantasifull lek
Barn kan njuta av 3 olika bygg- och lekupplevelser med detta LEGO Creator 3in1 set. De kan bygga den moderna supermotorcykeln och sedan bygga om den till en klassisk motorcykel med stöd eller en futuristisk svävarmotorcykel, eller använda sin fantasi för att skapa något nytt.

En fantastisk samling av byggleksaker
LEGO Creator 3in1 seten öppnar en värld av möjligheter med 3 olika modeller att skapa i varje låda! LEGO byggare kommer att älska att bygga, bygga om och bygga igen! Creator 3in1 inspirerar unga byggares fantasi och håller dem underhållna i timmar med ett fantastiskt urval av modeller, som coola bilar, skräckinjagande varelser och detaljerade byggnader.

 • Setet LEGO® Creator 3in1 Supermotorcykel (31114) inspirerar till oändligt kreativt byggande med 3 modeller i 1 – en modern motorcykel, en klassisk motorcykel och en futuristisk svävarmotorcykel.
 • Massor av spännande äventyr väntar fantasifulla barn som kan iscensätta supersnabba tävlingar runt banan med en modern eller en klassisk LEGO® motorcykel eller susa upp i skyn med en svävarmotorcykel.
 • Detta motorcykelset är den perfekta belöningen till barn från 8 år som älskar leksaksmotorcyklar och kreativt byggande.
 • Supermotorcykeln är 11 cm hög, 19 cm lång och 6 cm bred – den perfekta portabla storleken för lek hemma eller för att ta med till en kompis.
 • Supermotorcykeln har rörligt styre, fungerande fjädring och ett ställ, medan den klassiska motorcykeln också har ett ställ så att barn stolt kan visa upp sin modell.
 • Detta imponerande set erbjuder barn 3 olika alternativ för att utveckla sina byggkunskaper och skapa fordon att leka med på egen hand eller att kombinera med andra LEGO® lekset för ännu mer skoj.
 • Håll utkik efter andra fantastiska LEGO® Creator 3in1 set som är nya för januari 2021: Cyberdrönare (31111), Vilt lejon (31112), Racerbilstransport (31113) och Surfstrandhus (31118).
 • LEGO® Creator 3in1 set låter barn njuta av oändliga fantasilekar när de skapar actionfyllda berättelser kring de 3 olika färgglada modellerna i varje låda.
 • I över 6 decennier har LEGO® byggklossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de alltid är lätta att sätta ihop och dra isär.
 • LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 236
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell31114
EAN5702016888362
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.