Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO City Trains 60335 Tågstation

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 770:-
I lager
SKU
05227-51
   

Leksetet LEGO® City Tågstation (60335) har massor av coola detaljer, som biljettkontor, kiosk, kontrollrum, plattform och en rälsdel som kan användas med andra LEGO City tågset. Barn får också en leksaksbuss, en rälsbil med en portabel toalett på släp och en plankorsning med en LEGO City vägplatta för att koppla ihop med andra City set. Lägg bara till de 6 minifigurkaraktärerna så kan äventyren börja.

Roliga bygglekar för barn från 7 år

Detta tågstationslekset har en enkel bygguide till varje modell så att barn kan välja att bygga sina egna LEGO leksaker eller ha roligt när de bygger tillsammans med vänner och familj.

Utforska världen genom lek

LEGO City lekset sätter barn mitt i all action, med realistiska fordon, detaljrika byggnader och inspirerande karaktärer för roliga rollekar baserade på verkliga scenarier.

 • Leksak med tågstation och flera modeller – Inspirerar till fantasifulla lekar med leksetet LEGO® City Tågstation (60335) för barn från 7 år.
 • Allt barn behöver för att bygg en tågterminal – Med buss, rälsbil, släp, portabel toalett, vägplatta med plankorsning som kan kopplas ihop med andra LEGO® set, 4 rälsdelar och 6 minifigurer.
 • Funktioner och detaljer – Rälsbilen har hjul som kan fällas ner när den kör på rälsen, och bussens insida är enkel att komma åt och har plats för 6 minifigurer.
 • En rolig presentidé – Detta lekset kan ges som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn och tågentusiaster från 7 år.
 • Dimensioner – När tågstationen är färdigbyggd är den 21 cm hög, 37 cm bred och 12 cm djup.
 • Med roliga minifigurtillbehör – Detta LEGO® City lekset innehåller en leksakscykel, hammare, sop, sopskyffel, skruvmejsel, mugg och biljettplatta.
 • Utformat för barn från 7 år – Detta tågstationslekset innehåller enkla, tryckta instruktioner till varje modell.
 • Lär barn genom lek – LEGO® City byggset innehåller byggnader, fordon och karaktärer som inspirerar till kreativitet och lek som bygger färdigheter.
 • Högkvalitativa leksaker – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • Säkerheten först – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 907
 • Ålder: från 7 år
Mer information
Modell60335
EAN5702017189727
VarumärkeLEGO
Lego City Train togstasjon med moderne bygning Lego City Train togstasjon med moderne bygning

Modern tågstation

Inkluderar biljettkontor, kiosk, kontrollrum.

Lego City togsett med vei-og-skinne kjørende servicebil Lego City togsett med vei-og-skinne kjørende servicebil

Rälsbil

Konverterbar rälsbil kan köra på både väg och räls.

LEgo City Trains 60335 lekesett med tog og praktisk toalettvogn til passasjerene LEgo City Trains 60335 lekesett med tog og praktisk toalettvogn til passasjerene

Portabel toalett

Dette är en praktisk vagn för minifigurerna!

Lego City 60335 lekesett med togstasjon, kul buss og servicebil Lego City 60335 lekesett med togstasjon, kul buss og servicebil

Häftig buss

Funktionell lekbuss med plats för 6 minifigurer.

Lego City togsett som kan utvides med veiplate Lego City togsett som kan utvides med veiplate

Utbyggbar tågkorsning

Utöka detta LEGO® City leksaksset via den medföljande vägplattan med räls.

Lego City Train 60335 kan kobles sammen med andre sett i samme serie Lego City Train 60335 kan kobles sammen med andre sett i samme serie

Inkluderar starträls

Ansluts till andra LEGO® City Train-set.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.