Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO City Town 60304 Vägplattor

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 238:-
I lager
SKU
12202-20
   

Gör dina LEGO® City skapelser mer realistiska och koppla ihop dem med andra set för att utöka din stad med dessa coola LEGO City Vägplattor. Detta grymma byggset innehåller gatlyktor som lyser i mörkret, trafikljus, vägskyltar, vägmarkeringar, farthinder, ett övergångsställe, träd och grönska.

Byggsetet LEGO® City Vägplattor (60304) blir en realistisk bakgrund till barns fantasifulla lekar, med gatlyktor som lyser i mörkret, trafikljus, vägskyltar, vägmarkeringar, farthinder, övergångsställe, träd och grönska. Barn kan placera vägplattorna hur de vill, bygga en stad runt dem och koppla ihop dem med andra LEGO byggset med vägplattor för att utöka sina stadsskapelser!

Fantastisk present till LEGO City fans från 5 år

Dessa LEGO City Vägplattor innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Inspirerande leksaker för flickor och pojkar

LEGO City byggseten stimulerar fria, kreativa rollekar med funktionsrika byggnader, realistiska leksaksfordon och roliga karaktärer som erbjuder en rolig lekupplevelse baserad på verkliga händelser.

 • Barn kan ge sina LEGO® lekar en realistisk bakgrund med dessa LEGO City Vägplattor (60304). Den perfekta starten för en grym bygg- och lekupplevelse.
 • Vad finns i lådan? Barn får 5 LEGO® vägplattor med trafikmarkeringar, farthinder och ett övergångsställe, plus gatlyktor som lyser i mörkret, leksakstrafikljus, vägskyltar, träd och grönska.
 • Barn kan skapa en realistisk LEGO® vägmiljö med massor av autentiska detaljer och koppla ihop med andra LEGO City byggset med vägplattor för att utöka sina skapelser.
 • Leksetet LEGO® City Vägplattor är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 5 år.
 • När den är färdigbyggd är den huvudsakliga vägplattan 13 cm hög, 44 cm bred och 38 cm djup.
 • LEGO® City Vägplattor blir en fantastisk bakgrund till barnens LEGO lekar och skapelser.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva guide hjälper unga byggare att bli mästerbyggare!
 • LEGO® City My City seten innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och roliga karaktärer som stimulerar fantasifulla rollekar när barn skapar fria äventyr i realistiska miljöer.
 • Alla LEGO® klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® City byggleksaker testas noggrant för att säkerställa att varje lekset uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 112
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60304
EAN5702016912289
VarumärkeLEGO

Precis som i verkligheten

Realistiska trafikljus och övergångsställen skapar glädje i leken!

Gatubelysning som lyser

Spana in gatubelysningen som lyser i mörkret!

Mångsidig och lätt att bygga

Bygg vägen precis hur du vill!

LEGO City Road Plate
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.