Kinetic Sand Kit med magisk sand i olika färger

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
03248-40
   

Detta kit med magisk sand från Kinetic Sand består av totalt 382 gram sand i tre olika färger - blå, gul och rosa. Utöver detta får man även roliga verktyg som låter en pressa, skära och forma den färgglada leran med. Det finns så många sätt att leka på. Fluffa till sanden och fyll åttakantsformen, använd sedan squish-verktygen för att ta bort mitten. Tryck till sanden med olika verktyg, blanda och skapa Kinetic Sand-magi inuti formen.

Kinetic Sand är tillverkat av naturlig sand och håller ihop, vilket garanterar lek utan kladd! Skapa om och om igen och låt Kinetic Sand flyta genom händerna - det är så tillfredsställande! Ett spännande alternativ till färgläggning och leklera!

Innehåller:

  • Kinetic Sand - blå, rosa, gul
  • 4 verktyg
  • Genomskinlig behållare

Detaljer

  • Mängd sand: 1,5 kg
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6065527
EAN778988348109
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.