Kinetic Sand låda med magisk sand - restaurang

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 496:-
I lager
SKU
03248-34
   

Detta roliga lekset från Kinetic Sand låter barnen skapa middagsmat av leksand! Kinetic Sand Grill N' Scoop Diner kommer med 900 gram sand och många olika tillbehör.

Leksetet kommer i en praktisk resväska som rymmer alla delar och gör det enkelt att ta med sig den magiska sanden överallt. Barnen kan uppleva varje steg av matlagningsprocessen när de formar bröd, grillar burgare, skär ostskivor, river sallad och mycket mer för att skapa en smakfull sandburgare. Nästa på listan är pommes frites. Forma, skär i skivor och skapa något roligt! Vad sägs om en milkshake?

Kinetic Sand är gjord av naturlig sand och håller ihop, vilket garanterar lek utan kladd! Skapa om och om igen och låt Kinetic Sand flöda genom händerna - det är så tillfredsställande! Magisk sand är ett roligt alternativ till färgläggning och leklera.

Innehåller:

  • Kinetic Sand i fem färger - gul, vit, brun, rosa och grön
  • Verktyg och tillbehör

Detaljer

  • Mängd sand: 900 gram
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell6068028
EAN778988495551
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.