Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

KidKraft Mid-Century Modern leksakskök i trä - 80 cm

KidKraft - stora dockskåp och leksakskök i trä.

KidKraft har som mål att sprida glädje och uppmuntra till kreativt lärande. Barnen börjar tidigt med rollek, de leker familj med dockor, lagar mat i leksaksköket och leker ut situationer som de känner till från det verkliga livet i sina dockhus. KidKraft tillverkar detaljerade, färgglada och härliga dockhus och leksakskök i trä. Detta är leksaker med många funktioner som underhåller barnen i flera timmar. Tack vare att leksakerna är så stora kan barnen leka tillsammans utan att behöva vänta på tur.

Vårt lågpris: 1 418:-
I lager
SKU
09206-51
   

Skapa roliga och spännande rätter med detta leksakskök från KidKraft i retrodesign. Inspirerat av inredningstrenden från mitten av århundradet har detta kök allt som små matlagningsglada barn behöver för att laga mat i timmar med fantasifull lek. Oavsett om det handlar om att lära sig att organisera kylen eller komma ihåg att tvätta händerna innan man lagar mat, erbjuder detta snygga kök allt som behövs för roliga lekstunder och för att lära barnet praktiska saker.

Barn kommer att älska att vrida på knapparna som ger ifrån sig ett roligt klickljud och låtsas att de blandar spännande drycker i isbitsmaskinen. Köket har också en mikrovågsugn som erbjuder ett alternativ till matlagning. Leksaksköket går snabbt och enkelt att montera tack vare innovativ EZ Kraft Assembly-teknik, till alla föräldrarnas glädje. Med andra ord, mindre tid för byggande och mer tid för lek!

  • Leksakskök som barnet kan låtsas laga mat i, hålla rent och organisera
  • Knapparna på ugnen och plattan klickar när de vrids på
  • Köket har ett retro kylskåp med ismaskin
  • Med skjutdörrar på överskåpet
  • Diskhon kan tas loss för enkel rengöring

Innehåller:

  • KidKraft leksakskök
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 80 x 34,3 x 83,8 cm
  • Ålder: från 2 år

OBS! Leksaksmat, kastruller och liknande ingår ej.

Mer information
Modell53432
EAN706943534328
VarumärkeKidKraft
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.