Smoby My Beauty Center skönhetssalong med 32 tillbehör - med ljus och ljud

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 1 390:-
Tillfälligt slut
SKU
09218-16

Smoby skönhetssalong med realistiska funktioner som nageltork med falskt UV-ljus och elektronisk hårfön.

Öppna din egen skönhetssalong med denna leksaksuppsättning från Smoby. Här kan du leka med smink, frisyrer eller som en nageldesigner och utvecklas som frisör eller makeupartist. Leksetet har 3 olika lekområden, ett sminkområde med pall och en spegel som kan justeras som du vill, en tvättstuga och kassaområde. Tvätt området har ett handfat med handdusch där du kan skämma bort dina dockor. Vid kassaområdet finns det en kortterminal, en kassaapparat med låda och en öppen/stängd skylt. En broschyr ingår också som ger information om de olika behandlingarna som erbjuds i salongen.

Leksetet levereras med 32 tillbehör som en hårtork med ljus och ljud, nagellampa med ljud och blått ljus, sax, kam, nagellack och mycket mer. (leksakerna har ingen värme och den innehåller låtsassmink).

Innehåll:

  • Smoby My Beauty Center – Skönhetssalong
  • Hårfön
  • Nagellampa
  • Sax, kam och borste
  • Nagellack
  • Ögonskugga, läppstift och mascara
  • Mynt, bankkort och kvitto

Detaljer:

  • Mått: 97 x 51 x 100 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 5 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell320240
EAN3032163202400
VarumärkeSmoby
3 univers i 1: Hårstell, negler og sminke 3 univers i 1: Hårstell, negler og sminke

Skönhetssalong

Lek frisör, lacka naglarna i nagelsalongen eller sminka dig själv eller dina vänner.

Vaskestasjon med sjampo og hånddysj Vaskestasjon med sjampo og hånddysj

Vård och skönhet

Luta dig tillbaka och njut en skön schamponering och kanske även lite massage?

Neglestasjon med elektronisk negeltørker med falskt UV-lys (lydeffekter og blått lys) Neglestasjon med elektronisk negeltørker med falskt UV-lys (lydeffekter og blått lys)

Nageltork

Pynta naglarna med nagellack och låt dem torka under det blå ljuset.

Frisørutstyr med saks, mekanisk rettetang, børste og kam Frisørutstyr med saks, mekanisk rettetang, børste og kam
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.