Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape gourmetkök i trä - 71 cm

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 1 228:-
I lager
SKU
09182-143
   

Unga kockar kommer att älska detta kök i trä, där de kan laga sina egna rätter och hitta på massor av skoj. Titta in i ugnen genom fönstret för att se hur bakningen går. Stora orange knappar kan vridas på, och diskbänken kommer med en diskho där du kan låtsas diska. Gourmetköket från Hape har allt du behöver för att laga goda rätter till allihopa.

Förvara dina matvaror i kylskåpet och diska i diskhon. För att hålla koll på maträtterna i ugnen kan du kika in genom fönstret. Lekmöjligheterna är många med detta klassiska leksakskök i trä från Hape. 

Innehåll:

  • 1 Hape leksakskök

Detaljer:

  • Antal delar: 1
  • Mått: ca. 55 x 32 x 71 cm (LxDxH)
  • Vikt: 9,1 kg
  • Material: trä och plast
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Leksaksmat och kökredskap ingår inte (säljs separat).

Mer information
Modell5931
EAN6943478019386
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.