Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kiddieland Disney Princess Interaktiv sparkbil - med ljud och ljus

Kiddieland - aktivitetsleksaker med ljud, ljus och roliga funktioner 

Kiddieland tillverkar leksaker som lockar fram skratt och glädje. Aktivitetsleksakerna från Kiddieland passar för de yngsta och hjälper dem att lära genom roliga funktioner som bland annat ljud och ljus. Leksakerna från Kiddieland är av innovativa och av hög kvalitet. De tillfredställer både barnens och de vuxnas önskemål.

Vårt lågpris: 662:-
I lager
SKU
01212-112
   

Kiddieland Disney Princess ride-on sparkbil med roterande prinsessor och färgglada, blinkande ljus. På instrumentbrädan hittar barnet många roliga aktiviteter, och de färgglada pianotangenterna gör att barnet kan skapa sina egna ljud och melodier.

Kiddieland Disney Princess ride-on perfekt för barn som håller på att lära sig att stå och gå. Med ett handtag på baksidan kan barnet putta runt bilen i rummet eller välja att sitta på den och sparka iväg. Den här bilen är säker och har en robust konstruktion som håller för många timmars roligt lekande. Detta är en leksak som hjälper till att stimulera barnets sinnen samt den motoriska utvecklingen.

Innehåll:

  • Kiddieland Disney Princess sparkbil

Detaljer:

  • Mått: 26 x 26 x 55 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (ingår)
  • Rek.ålder: från 9 mån.
Mer information
Modell060798
EAN661148607980
VarumärkeKiddieland
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.