Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Kiddieland aktivitetsbord med ljus och ljud

Kiddieland - aktivitetsleksaker med ljud, ljus och roliga funktioner 

Kiddieland tillverkar leksaker som lockar fram skratt och glädje. Aktivitetsleksakerna från Kiddieland passar för de yngsta och hjälper dem att lära genom roliga funktioner som bland annat ljud och ljus. Leksakerna från Kiddieland är av innovativa och av hög kvalitet. De tillfredställer både barnens och de vuxnas önskemål.

Vårt lågpris: 564:-
I lager
SKU
04206-190
   

Roligt aktivitetsbord med ljud, ljus och melodier. Släpp bollar och se dem rulla ut från två olika öppningar. Var kommer den ut?

Bläddra i boken för att höra på ljuv musik eller spela din egen sång på pianot. Snurra på kugghjulet för att höra annan musik och se blinkande ljus, eller använd ratten för motorljud och se bilen röra på sig. Möjligheterna är många! Aktivitetsbordet är ett utmärkt verktyg för att stimulera fler sinnen och ger barnet en introduktion till orsak och verkan.

  • Kiddieland aktivitetsbord med ljud, ljus och melodier.
  • Med piano, ratt och mycket mer.

Innehåller:

  • Kiddieland aktivitetsbord
  • 3x bollar

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA-batteri(medföljer)
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell170287
EAN5390946116206
VarumärkeKiddieland
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.