Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Bkids Spin and Pop Shape Sorter - elefant plocklåda med 5 klossar

Bkids babyleksaker kommer i ljusa färger med spännande mönster som väcker bebisens nyfikenhet.

Bkids har lång erfarenhet när det gäller att tillverka bebisleksaker av hög kvalitet och de fokuserar på att utforma leksaker som engagerar och tilltalar bebisar och småbarn. I Bkids sortiment hittar du ett brett utbud av bland annat aktivitetsleksaker, klossar, skallror, plocklådor, badleksaker, musikleksaker och många andra leksaker för bebisar. Leksakerna passar barn från 0-24 månader.

Medlemserbjudande 173,25 25%
Vårt lågpris: 231:-
Tillfälligt slut
SKU
04206-88

Denna sorteringsleksak från Bkids är formad som en rolig elefant och adderar en ny twist till den klassiska plocklådan.

Med leksaken Spin & Pop Shape Sorter kan barnet placera de olika klossarna i hål på elefantens kropp och vrida på svansen för att rotera på elefanten. Barnet får öva på former och färger samtidigt som det leker. När de sorterat klart kan de trycka på elefantens öron och roa sig med formerna som ramlar ut ur elefantens snabel. Perfekt för att utveckla finmotoriska färdigheter och sinnen.

Innehåller:

  • Bkids Spin & Pop Shape Sorter kittlåda
  • 5 klossar

Detaljer:

  • Ålder: från 12 månader
Mer information
Modell073590
EAN3021105735908
VarumärkeBkids
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.