Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Intex Quick Fill elektrisk pump med 3 munstycken - turkos

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 208:-
Tillfälligt slut
SKU
12182-21

Om du vill ha ett snabbt och effektivt sätt att blåsa upp dina uppblåsbara produkter, är denna Quick Fill elektriska pump perfekt för dig. Med en elektrisk pump kan du blåsa upp ditt uppblåsbara vattenpalats ännu snabbare. Pumpen kommer med olika munstycken så att den kan användas i de flesta situationer där du behöver en bra pump. Intex Quick Fill pump 220-240V gör det enkelt och snabbt att fylla på luft i poolen, gummibåten eller uppblåsbara badleksaker.

Innehåll:

  • 220-240v elektrisk pump
  • 3 munstycken

Detaljer:

  • Mått: 10,5 x 12 x 12 cm
  • Vikt: 522 g

OBS: Pumpen levereras med sladd och går på ström.

Mer information
Modell58640
EAN6941057413495
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.