Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Intex Pool Cover - poolöverdrag med dräneringshål till rund pool - 305 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 152:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3896
   

Skydda din pool från skräp och insekter när den inte används med detta smarta överdrag från Intex som passar rund Easy Set-pool med en diameter på 305 cm. Poolskyddet från Intex är designat för att skydda din pool, och detta slitstarka skydd har en åtsittande passform och fästs över poolkanten med det medföljande repet för att säkra överdraget mot väder och vind. Tyget har ett smart dräneringshål så att inget vatten samlas ovanpå.

  • För rund Easy Set pool Ø 305 cm
  • Med dräneringshål

Innehåll:

  • Poolöverdrag

Detaljer:

  • Mått förpackning: 30,48 x 35,56 x 11,75 cm
  • Mått överdrag: 285 cm

 OBS: Inte lämplig för runda rampooler – dessa har andra överdrag anpassat för rambassänger.

Mer information
Modell28021
EAN6941057403946
VarumärkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.