Intex Min första bassäng - uppblåsbar barnpool med nallebjörnmotiv 17 liter

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 64:-
I lager
SKU
11195-33
   

Den här söta poolen med nallebjörnsmotiv från Intex är perfekt för de små. Kanske är det första gången den lilla i familjen utforskar vattenlek i trädgården. Då är denna pool i perfekt storlek. Poolen består av två luftkammare som utgör 2 ringar och längst ner i poolen finns det ett roligt motiv som gör leken extra rolig. Poolen är 61 x 15 cm stor och rymmer 17 liter vatten.

Det rekommenderas att poolen placeras på en plan yta, utan skarpa kanter och liknande. Se till att ytan rengörs innan poolen blåses upp. Ta gärna poolen ur lådan och låt den sträcka ut sig lite i solen innan den blåses upp.

Innehåll:

  • Intex rund pool
  • Reparationssats

Detaljer:

  • Mått: D61 x H15 cm
  • 2 x luftkammare
  • Vattenkapacitet: 17 liter
  • Rek. ålder: från 1år
Mer information
Modell59409NP
EAN6941057454092
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.