Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Intex Realistic Gator Ride-on - uppblåsbar krokodil badleksak - 170 cm

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 167:-
Tillfälligt slut
SKU
22489

Gör leken i vattnet extra rolig och spännande med denna realistiska uppblåsbara krokodil från Intex. Realistic Gator Ride-on badleksaken har två rejäla handtag framtill, så att du kan åka på krokodilen på ett säkert sätt. Krokodilen är så realistisk att det kan se ut som att du simmar bland riktiga, vilda krokodiler. Ta med denna gröna och realistiska, men ändå vänliga, alligator till ditt nästa pool- eller strandäventyr.

Innehåll:

 • Uppblåsbar krokodil
 • Reparationskit

  Detaljer:

  • Mått: 170 x 86 cm
  • Max vikt: 40 kg
  • Rek. ålder: från 3 år

  OBS: Använd alltid under uppsikt av en vuxen.

  Mer information
  Modell57551NP
  EAN6941057402987
  VarumärkeIntex
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.