Intex Fun Mask Cyklop haj - 3-8 år

Intex pool, pooltillbehör, uppblåsbara badleksaker och simutrustning

I över 40 år har Intex producerat högkvalitativa pooler, uppblåsbara leksaker, badleksaker och simutrustning. Innovativa produkter, snygg design - roliga leksaker för hela familjen. Alla Intex produkter som uppblåsbara pooler, rampooler, uppblåsbara poolleksaker och simutrustning genomgår en intensiv kontrollprocess innan de släpps ut till konsumenten. Intex säljs i över 100 länder och levererar produkter som är populära över hela världen.

Vårt lågpris: 117:-
I lager
SKU
11195-54
   

Gör dykupplevelsen rolig för dina barn. Med Intex Fun Masks kan även de små delta i vattenleken. Dykglasögonen är utformade som en haj och barnen kan nu se tydligt under vatten. Remmen runt huvudet är lätt att justera. Detta är den perfekta utrustningen för alla barn som gillar att utforska världen under vattnet.

Ta undervattensupplevelsen till nya höjder med denna utrustning från Intex. Låt barnen utforska och testa nya vattenaktiviteter med dessa dykglasögon utformade som en haj. Om det är otäckt att dyka under vatten är det inte säkert att det är lika illa nu när barnet själv är en av invånarna i havet, hajen.

Roliga dykglasögon med robust glas i polykarbonat.

Innehåller:

  • Intex Fun Mask dykglasögon krabba

Detaljer:

  • Färg: blå Haj
  • Latex fri
  • Material: polykarbonat
  • Ålder: från 3-8 år
Mer information
Modell55915/Hai
EAN6941057408347
VarumärkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.