Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Harry Potter Lumos Wand - Harry Potters mini trollstav med ljus - 18 cm

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 210:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06202-134
   

Rita formler i luften med din egen Harry Potter Lumos-stav med LED-ljus på spetsen, och se magin i appen på din smarttelefon.

Med Lumos Wands kan även de lite yngre barnen utföra sina magiska trollformler, precis som Harry Potter. Denna trollstav är ca. 18 cm med LED-ljus i spetsen, och är en exakt och detaljerad kopia av Harry Potters trollstav som du känner till från filmerna. Aktivera ljuseffekten med hjälp av en knapp på staven och låt magin flöda! Använd gratisappen för att ta bilder av dina trollformler. Skriv ditt namn i luften, återskapa duell-scener från filmerna eller öva på Expelliarmus-, Stupefy- ooch Expecto Patronum-formler.

Perfekt för små häxor och trollkarlar, Harrys trollstav är en perfekt present till ett Harry Potter-fan eller vilket barn som helst som fascineras av trollkonst och magi!

Innehåller:

 • Harry Potters Lumos trollstav

Detaljer:

 • Mått: ca. 18 cm
 • Batteribehov: 1 x CR2 (ingår)
 • Kan användas med gratisapp
 • Ålder: från 5 år
  Mer information
  ModellWW-1128
  EAN5055394015302
  VarumärkeHarry Potter
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.