Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Harry Potter Levitating Broomstick Pen Nimbus 2001 - Harrys flygande kvast bläckpenna

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 250:-
I lager
SKU
06202-132
   

Harry Potters Nimbus 2001 finns nu som en riktigt stilig bläckpenna. Miniatyren av Nimbus 2001 kommer med en avtagbar kvast som avslöjar att det egentligen är en helt fungerande penna med bläck. Placera pennan på stället och se hur den nästan svävar över basen - redo att användas. Den svävar med hjälp av magneter.

Innehåll: 

  • Harry Potter Levitating Broomstick Pen Nimbus 2001
  • Extra bläck

Detaljer:

  • Mått: 18,4 x 7,6 x 5,1 cm
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellWW-1076
EAN5055394013117
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.