Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Harry Potter Gryffindor maskeradkläder - kappa, trollstav, halsduk och slips - one size

-46%
Lowest price at PriceRunner

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Kampanjpris 197:- Vårt lågpris: 367:-
46%
Du sparar: 170:-
I lager
SKU
05206-142
   

Häng med Harry Potter och vännerna till den magiska skolan Hogwarts med detta häftiga maskeradpaket. Här hittar du en halsduk, en kappa och en slips i Gryffindors färger. Ingen Harry Potter-utklädnad är komplett utan en trollstav, som naturligtvis också ingår. Nu har du allt som behövs för ett nytt skolår på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

Innehåller:

  • Kappa
  • Trollstav
  • Halsduk
  • Slips

Detaljer:

  • Storlek: One-size
  • Material: polyester
  • Ålder: 4-10 år

OBS! Skjorta ingår ej.

Mer information
ModellG35089-ONE SIZE
EAN082686350891
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.