Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Harry Potter deluxe Lumos Wand - Harry Potters trollstav med ljus i flera färger - 35 cm

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 411:-
Tillfälligt slut
SKU
06202-133

Rita formler i luften med din egen Harry Potter deluxe Lumos-stav med färgrikt LED-ljus, och se magin i en app på din smarttelefon.

Gör trollformler som Harry Potter med hans berömda trollstav. Lumos Wand Deluxe-staven är en exakt och detaljerad kopia av den du känner från filmerna, och den har LED-lampor i flera färger i spetsen. Färgbytet utlöses av en dold knapp i handtaget. Bläddra och välj exakt den färg på ljuset som passar besvärjelsen du ska göra. Använd smartphone-appen för att ta bilder av dina trollformler. Skriv ditt namn i luften, återskapa duellmatcher eller öva på ditt bästa Expelliarmus, Stupefy och Expecto Patronum formler.

Återskapa magiska ögonblick inspirerade av Harry Potter. Perfekt present till fans av filmer och böcker, eller alla barn som fascineras av trolldom och magi!

Innehåller:

  • Harry Potters Lumos Wand Deluxe trollstav
  • Kort med trollformler
  • USB-laddare

Detaljer:

  • Mått: 35,6 x 1,9 x 1,9 cm
  • Laddningsbart batteri
  • Ålder: från 6 år
Mer information
ModellWW-1125
EAN5055394015272
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.