Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Äppel-skallra med trä-kärna och silikonram

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 139:-
I lager
SKU
08206-122
   

Den här leksaken har en flexibel silikonram med träkärna. Kärnan har två ringar runt sig som skapar ett rasslande ljud när bebisen skakar på äpplet. Perfekt underhållning som främjar motorik- och sinnesutveckling, samt ger en förståelse för orsak-verkan.

Leksaken är lätt för barnet att greppa och hålla fast i, och tack vare sin flexibla form kan den också användas till att rullas över golvet.

Innehåll:

  • 1 Hape skallra

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 månader
Mer information
ModellE8500
EAN6943478030534
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.