Hape 6-i-1 gitarr för barn - musikleksak med 6 instrument

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä vill Hape uppmuntra barn till att leka kreativt. Hape träleksaker hjälper till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik, problemlösning och självupptäckt. Hape träleksaker växer med barnet och erbjuder leksaker som är lämpliga för bebisar, småbarn, förskolebarn och skolbarn. Hape träleksaker är tillverkade av hållbara material och genomgår strikta säkerhets- och kvalitetskontroller.

Vårt lågpris: 400:-
I lager
SKU
05195-255
   

Ge ditt barn en musikalisk introduktion med Hape 6-i-1 interaktiva musikleksak. Den musikaliska leksaken ger barnet allt han eller hon behöver för att spela i ett enmansband! Med utseendet av en gitarr får du här också trummor, tamburin, klockor, maracas och xylofonljud. Låt barnen leka i en musikalisk värld där de kan prova olika instrumentljud och experimentera med ljud och toner.

Denna musikleksak kan hjälpa till att utveckla ditt barns finmotorik. Samtidigt hjälper det att ge ditt barn rytmiska färdigheter. Låt gitarrspelet inspirera barnen att göra en musikalisk föreställning och njut av den fantastiska musiken.

Innehåller:

  • Gitarr med 6 olika musikinstrumentljud
  • Trumpinnar

Detaljer:

  • Mått: ca. 21 x 2 x 9 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 18 månader
Mer information
ModellE0335
EAN6943478019003
VarumärkeHape
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.