Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape plocklåda och dragleksak i trä - Snigel

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 263:-
I lager
SKU
14341
   

Denna härliga träleksak från Hape föreställer en färgglad liten snigel. Snigeln fungerar både som en plocklåda och dragleksak, vilket innebär många olika lekmöjligheter. Låt barnet utforska form och färger med hjälp av de medföljande klossarna. Det blir även roligare att öva på att gå när man kan dra med sig en liten snigelkompis på släp. Leksaken är gjord av trä och kombinerar en låda och en drakleksak, perfekt för utveckling av motorik, sinnen och formigenkänning.

Innehåll:

  • 1 Hape dragleksak med plocklåda
  • 3 former

Detaljer:

  • Mått: 30 x 11 x 18,5 cm.
  • Rek.ålder: från 12 mån.
Mer information
ModellE0349
EAN6943478008816
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.