Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Midi sjöjungfrur - förpackning med pärlor och pärlplattor - 4000 Midi pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 167:-
Tillfälligt slut
SKU
01217-69

Utforska det vackra och färgglada livet som sjöjungfru med denna pärlask med Hama Midi pärlor. Denna uppsättning innehåller ca. 4000 pärlor som du pärla ihop till de mest förtrollande sjöjungfruar eller andra skapelser i deras värld. Den levereras också med dekorativa pärlkristaller som du kan dekorera dina figurer med.

Innehåll:

  • Ca. 4000 Hama Midi pärlor
  • 2 stora pärlplattor - fyrkantiga
  • 2 dekorativa pärlkristaller
  • Instruktioner
  • Motivark
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära plastpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell3-3150
EAN028178031503
VarumärkeHama
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.